Afdelinger

Byggeri

Connect

WSP bidrager til unikke projekter og state-of-the-art byggerier i både Danmark og udland, hvor vi arbejder på projekter over hele verden. Vores byggeriafdeling varetager alle projekteringsopgaver og har den tekniske ekspertise der skal til for at varetage de nødvendige fagdiscipliner.
Vi kan desuden trække på de bedste globale kompetencer, og vi kan derfor levere moderne og innovative løsninger, der matcher vores kunders behov. Ved større eller meget komplicerede projekter sker vores bemanding af projekterne typisk ved, at vores lokale projekt– og projekteringsledere, som er specialister i danske normer, standarder og forretningsgange, sammensættes med udvalgte resurser fra vores globale netværk.

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye jobs.

Hvem er WSP?

WSP er en af verdens førende rådgivningsvirksomheder med over 48.000 medarbejdere på globalt plan, fordelt på kontorer i over 40 lande.

WSP Danmark har hovedkontor i den fantastiske BLOX-bygning, som ligger placeret i hjertet af København. Vi har aktivt valgt at være del af BLOXHUB-fællesskabet, da vi tror på, at tværfaglige synergier er nøglen til at skabe bæredygtige og innovative løsninger til fremtidens byer.

Bryghusgade 8
1473 København Kørselsvejledning denmark@wsp.com +45 7023 8898 View page

Odense

Lille Gråbrødrestr.
5000 Odense Kørselsvejledning denmark@wsp.com +45 7023 8898 View page

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor