Afdelinger

Transport og infrastruktur

Connect

Transport og infrastruktur er ikke blot en måde at komme frem på, det er et værktøj, som bruges til at bygge samfund. I WSP går vi meget op i at forbedre og nytænke vores transportmuligheder, da vi stræber efter at levere innovative løsninger, som følger den udvikling vi oplever i samfundet. Vi er en ’onestop shop’, som både kan levere en samlet totalløsning for hele projektet, eller bistå med ekspertviden for enkelte discipliner. I samarbejde med vores kunder og partnere realiserer vi innovative og bæredygtige transport- og infrastrukturprojekter, der er er med til at gøre en forskel i vores hverdag.

Hvem er WSP?

WSP er en af verdens førende rådgivningsvirksomheder med over 48.000 medarbejdere på globalt plan, fordelt på kontorer i over 40 lande.

WSP Danmark har hovedkontor i den fantastiske BLOX-bygning, som ligger placeret i hjertet af København. Vi har aktivt valgt at være del af BLOXHUB-fællesskabet, da vi tror på, at tværfaglige synergier er nøglen til at skabe bæredygtige og innovative løsninger til fremtidens byer.

Bryghusgade 8
1473 København Kørselsvejledning denmark@wsp.com +45 7023 8898 View location page

Odense

Lille Gråbrødrestr.
5000 Odense Kørselsvejledning denmark@wsp.com +45 7023 8898 View location page

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor