Afdelinger

Transport og infrastruktur

Connect

Transport og infrastruktur er ikke blot en måde at komme frem på, det er et værktøj, som bruges til at bygge samfund. I WSP går vi meget op i at forbedre og nytænke vores transportmuligheder, da vi stræber efter at levere innovative løsninger, som følger den udvikling vi oplever i samfundet. Vi er en ’onestop shop’, som både kan levere en samlet totalløsning for hele projektet, eller bistå med ekspertviden for enkelte discipliner. I samarbejde med vores kunder og partnere realiserer vi innovative og bæredygtige transport- og infrastrukturprojekter, der er er med til at gøre en forskel i vores hverdag.

Connect

Connect med os for at holde dig opdateret med nye jobs.

Hvem er WSP?

WSP er en af verdens førende rådgivningsvirksomheder med over 48.000 medarbejdere på globalt plan, fordelt på kontorer i over 40 lande.

WSP Danmark har hovedkontor i den fantastiske BLOX-bygning, som ligger placeret i hjertet af København. Vi har aktivt valgt at være del af BLOXHUB-fællesskabet, da vi tror på, at tværfaglige synergier er nøglen til at skabe bæredygtige og innovative løsninger til fremtidens byer.

Bryghusgade 8
1473 København Kørselsvejledning denmark@wsp.com +45 7023 8898 View page

Odense

Lille Gråbrødrestr.
5000 Odense Kørselsvejledning denmark@wsp.com +45 7023 8898 View page

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor